Contadora dienstverlening op maat

Van financiële administratie tot jaarrekening en belastingaangiften in vertrouwde handen. Of je nu je gehele financiële administratie aan ons wilt uitbesteden of toch liever een gedeelte zelf wilt doen, het is allemaal bespreekbaar bij Contadora.

Accountancy

De administratie van A tot Z geregeld

De financiële administratie vormt een belangrijke basis voor beslissingen die je als ondernemer neemt. Wij begeleiden je daarom bij een efficiënte inrichting en een juiste verwerking van je administratie. Wij hebben ervaring met diverse (online) boekhoudpakketten. We zoeken regelmatig contact over zaken die ons opvallen in de administratie. We geven je daarbij gevraagd en ongevraagd advies.

We zorgen er natuurlijk ook voor dat alle BTW aangiften en opgaven ICP tijdig worden aangegeven.

De jaarrekening vormt het sluitstuk van de financiële administratie. Wij stellen deze of andere financiële overzichten voor je samen. Als je een B.V. hebt verzorgen we ook de verplichte publicatie van de jaarrekening bij de kamer van koophandel. We zorgen ervoor dat de jaarrekening voldoet aan de van toepassing zijnde richtlijnen.

Voor de salarisadministratie werken wij samen met een betrouwbare partner. Wij zorgen er voor dat de gegevens van de salarisadministratie worden verwerkt in jouw financiële administratie. Je krijgt toegang tot een portal zodat je altijd zelf inzage hebt in je eigen salarisadministratie. Voor je medewerkers wordt een persoonlijke login beschikbaar gesteld zodat ze zelf hun loonstrookjes en jaaropgaven kunnen opvragen. Daar heb je geen omkijken meer naar.

Contadora is je betrouwbare en betrokken accountant die je helpt om je administratie van A tot Z zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Controlling

Van overzicht naar inzicht

Controlling voorziet in de behoefte aan een deskundige en ervaren blik op de financiële administratie van jouw onderneming. Contadora signaleert fiscale kansen of bedreigingen, fouten of gebreken in de boekhouding, opvallende trends en ontwikkelingen, zoekt verschillen uit of andere ogenschijnlijke onverklaarbaarheden, vergelijkt cijfers en legt verbanden en checkt of alle kosten en opbrengsten juist en volledig zijn verantwoord.

 • Wij kunnen je sparringpartner zijn bij het nemen van financiële beslissingen.
 • Als je het belangrijk vindt dat je over juiste en tijdige financiële informatie kunt beschikken stellen wij die op.
 • Als je zelf je boekhouding bijhoudt maar je daarnaast behoefte hebt aan iemand die (tussentijdse) cijfers voor je samen stelt en ze je uitlegt met meer inzicht.
 • Als je bedrijf controleplichtig is kunnen wij je helpen bij het samenstellen van een volledig balansdossier ter voorbereiding van de accountantscontrole.

Contadora is je financiële rechterhand die bekend is met jouw onderneming en waar je dus altijd een beroep op kunt doen. Contadora analyseert de cijfers en helpt je bij het opstellen van de juiste managementinformatie zodat jij als ondernemer ‘in control’ blijft.

Advies

Moeilijke zaken makkelijk gemaakt

 • Fiscaal advies
  Fiscale regels wijzigen doorlopend. Omdat jij je vooral bezig wilt houden met je bedrijf adviseren wij je over de fiscaal meest optimale inrichting van je organisatie en verzorgen we de fiscale aangiften. Voor de aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting vormt de jaarrekening de basis. Wij streven naar het opstellen van de meest optimale afrekening. We nemen je hierbij graag alle zorg uit handen. We ontvangen de aanslagen in ons systeem zodat we je altijd kunnen informeren over de juistheid van de aanslag of eventueel bezwaar kunnen maken.

  We verzorgen ook de aangifte dividendbelasting, erfbelasting, schenkbelasting of de aangiften BTW in het buitenland.

 • Bedrijfskundig en organisatiekundig advies
  Soms loop je tegen uitdagingen aan waarvoor je zelf geen pasklare oplossing hebt. Soms loop je tegen een situatie aan waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Zoals: de start van je bedrijf, bedrijfsovername, een overlijden, het nemen van een grote investeringsbeslissing of je hebt behoefte aan advies over het invullen van financieringsbehoefte. Wij begeleiden je graag in dit proces. Sta je voor strategische beslissingen, laat ons met je mee denken! Wij hebben ruime financiële, fiscale en bedrijfskundige kennis en ervaring die we graag voor jou inzetten. Voor alle advisering geldt: als wij de kennis niet zelf in huis hebben beschikken wij over een netwerk van betrouwbare adviespartners.