Het team van Contadora

Contadora is een accountantskantoor, in 2011 opgericht door Yvonne Dral. Wij kennen onze relaties en onze relaties kennen ons. Wij hechten waarde aan die persoonlijke benadering en combineren dat met een gedegen vakuitoefening. Wij onderhouden duurzame relaties met betrouwbare adviespartners waar wij ruggenspraak mee kunnen houden.

We stellen ons graag persoonlijk aan je voor. Krijg hieronder alvast een eerste indruk van wie wij zijn.

Image
"Mensen zijn belangrijker dan zaken!"

Yvonne Dral

Bij de term accountant of belastingadviseur denk je misschien aan grijze mannen met grijs haar en grijze pakken. Dat beeld stel ik graag bij! Ik ben geen man, mijn grijze haar probeer ik te verbergen en grijze pakken hangen niet in mijn kledingkast.

Na vijftien jaar in loondienst te hebben gewerkt bij diverse accountantskantoren was het in 2011 tijd om mijn vleugels uit te slaan. Dat betekende de start van Contadora (toen nog Just Controlling), een kantoor geheel ingericht naar eigen inzicht en wensen. Daarbij staat persoonlijk contact voorop.

Als accountant sta ik je graag met mijn deskundigheid bij als het gaat om administratieve, fiscale of bedrijfseconomische vraagstukken. Ik ben graag je klankbord als het gaat om wet- en regelgeving waar je in je onderneming tegenaan loopt. Wet- en regelgeving verandert regelmatig, bedrijven groeien en de wereld is voortdurend in beweging. Ik zorg dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen.

Mijn klanten vertellen mij vaak dat ik lastige onderwerpen op een begrijpelijke manier weet uit te leggen. Het maakt voor mij daarbij niet uit of ik met de directeur van een onderneming spreek of met de administratief medewerker. Ik sta graag als coach naast je. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, ben ik ook bereikbaar buiten kantooruren als dat eens een keer nodig is.

Bekijk LinkedIn profiel
Image
"Mensen zijn belangrijker dan zaken!"
Image
"Als het moeilijk is, moet je het makkelijk maken!"
Image
"Als het moeilijk is, moet je het makkelijk maken!"

Charles Hofman

Als je een sparring partner zoekt die jou naar de mond praat dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Jouw vraagstukken vragen om een duidelijke richting naar helder resultaat. Dus geen uitgebreid adviesrapport maar een partner die met je mee denkt, jouw blik verwijd, valkuilen aangeeft en oplossingsrichtingen opmerkt, zodat jij in staat bent om slagvaardig beslissingen te nemen.

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest als management consultant bij grote organisaties zoals politie, defensie, belastingdienst en Shell, heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar het MKB. Mijn ervaring als bedrijfskundige en veranderkundige zet ik nu graag in voor jouw onderneming.

Mijn klanten vertellen mij dat ik met verrassende inzichten kom waar ze direct mee verder kunnen. Ik combineer een strategisch denkvermogen met een praktische inslag. Complexe situaties waar jij niet dagelijks mee te maken hebt zijn voor mij gesneden koek. Daarom denk ik graag met je mee over zaken als: jouw persoonlijke stijl van leiding geven, koersbepaling, organisatie-inrichting en verbetering van je bedrijfsprocessen.

Bekijk LinkedIn profiel